Nyt bud-koncept til webshops

Et nyt koncept skaber unikke nye muligheder for handel mellem webshops og forbrugere.

bidsii.dk åbner op for, at private kunder kan byde på en webshops varer.

Konceptet har til formål at gøre det nemmere at sælge og sjovere at købe. Denne form for handel gør op med, at mange butikker i dag føler sig presset til konstante udsalg og reducerede priser. I stedet kan kunderne nu byde på webshoppens varer.

bidsii.dk logo

Webshops som en del af populær handelskultur

Konceptet bag bidsii.dk vil ændre måden nethandel foregår på mellem webshops og forbrugere.

Det klassiske koncept for webshops er under forandring, og bidsii.dk er en af de aktører, som kan byde ind med en relevant og brugbar løsning.

Hjemmesiden samler et udbud af varer fra alle typer af webshops og giver forbrugerne mulighed for at fremsøge præcis den vare de ønsker.

Herefter kan forbrugeren give et bud på varen.
Buddet modtager webshoppen, og de kan nu vælge at acceptere eller afvise buddet.
Webshoppen bestemmer derfor i sidste ende selv, til hvilken pris de vil sælge deres varer.

Det giver forbrugerne en helt ny handelsoplevelse, som ellers typisk kun eksisterer i handel mellem private, på auktioner eller markeder. Hermed kan en webshop nu blive en del af en populær handelskultur.

Der er ligeledes andre fordele ved at handle på denne måde. En webshop kan benytte denne form for salgskanal til eksempelvis at sælge specifikke varepartier eller restpartier. Webshoppen kan direkte sælge til de forbrugere, der har interesse i denne type opkøb.
Samtidig kan en webshop opnå den bedst mulige pris for et vareparti ved at udbyde det via bidsii.dk.

bidsii.dk

Drop konceptet med konstante udsalg

Modellen hos bidsii.dk kan også være den rette løsning til at sælge varer, som en webshop måske har haft på hylderne for længe.

Ideen med at forbrugeren kan byde, betyder at forbrugeren ikke nødvendigvis fravælger den enkelte webshop baseret på en fast pris på en bestemt vare.

I stedet har forbrugeren muligheden for at afgive et bud i den prisklasse, som forbrugeren er komfortabel med hos den webshop, hvor forbrugeren ønsker at handle.

Det har også den effekt, at en webshop ikke i samme grad er nødsaget til at holde konstante udsalg.

Ydermere har det en vigtig effekt i forhold til prissammenligninger.

bidsii.dk gør dermed op med, at forbrugeren går ind på en hjemmeside og blot vælger at handle der, hvor varen har den laveste pris.
Dermed har hver enkelt webshop en oplagt mulighed for at skabe en bedre relation til kunden, som ikke udelukkende er baseret på laveste pris.

Byd på armbåndsur på bidsii.dk

Nemt og enkelt – skab oplevelser med dig salg

Systemet bag bidsii.dk tegner ganske lovende og der er også lagt fokus på brugervenlighed, både for forbrugeren men også for de webshops der benytter sig af systemet.

Det er enkelt, funktionelt og med en del muligheder.

Eksempelvis bliver det meget snart muligt at integrere bud-funktionen på webshoppens egen hjemmeside.
Således kan en webshop bruge konceptet som en del af deres egen butik. Det giver et helt nyt og interessant flow, ligesom handelsoplevelsen for forbrugeren bliver ny.

Hos bidsii.dk man man sætte systemet op, så forbrugeren får mulighed for at købe varer til en på forhånd fastsat pris, som man som webshopejer kan sætte i systemet – fx at man vil acceptere alle bud op til 20% lavere end normalprisen.

Den enkelte webshop kan igennem systemet kommunikere med forbrugeren ved at modtage eller afvise bud. Bliver et bud afvist, kan forbrugeren blot byde igen – og som noget helt nyt kan man som webshopejer også give et modbud tilbage til forbrugeren.

At handle på nettet bliver på denne måde mere oplevelsesbaseret og spændende for forbrugeren, fordi muligheden for at forhandle om prisen er opstået.

I et oplevelsesøkonomisk samfund kan denne måde at handle på være en værdifuld tilføjelse for en webshops valg af salgskanaler på et marked, hvor konkurrencen direkte på pris er skærpet.

bidsii.dk vender samtidig det udvandede koncept omkring konstante udsalg ryggen og fokuserer på en løsning, der kan skabe vækst for danske webshops, og som samtidig tilgodeser forbrugernes ønsker og behov.

Jeg har selv tilmeldt mig bidsii.dk med min webshop på authentic.dk, hvor jeg sælger armbåndsure – både herreure og dameure, og jeg ser meget frem til at kunne tilbyde forbrugeren en ny måde at handle på.