Test af barberskraber fra barberklingen.dk

Opdateret 2. august 2017: Jeg har også testet barberskraberen fra barberklubben.dk og laveret en samlet konklusion.

Efter at have testet barberskraberen fra barberbladet.dk, er turen nu kommet til den anden store abonnementsspiller på det marked – barberklingen.dk.

Modellen er helt den samme som barberskabet.dk’s model – man tilmelder sig, modtager en velkomstpakke med to barberblade og et skaft.

Det koster 49,- for velkomstpakken – altså lidt dyrere end hos barberskabet, hvor det koster 39,- for en velkomstpakke.

Jeg køber normalt Gillette Fusion-blade, og dem kan jeg købe til ca. 23 pr. blad, når jeg køber stort ind i en dansk webshop.

Som ’skum’ bruger jeg en barbercreme fra Herban Cowboy – ligesom i den sidste test.

barberklingen.dk

barberklingen.dk er en abonnementsordning, hvor du løbende får tilsendt nye barberblade.

Startpakken koster 49,- for to blade og et skaft – og der er ingen binding.

Ønsker du at benytte abonnementet, er det meget gennemskueligt: det koster 99,- for fire blade, og du kan få dem tilsendt enten hver 4. uge, hver 8. uge eller hver 12. uge.

Bestillingen på startpakken blev hurtigt sendt og den ankom fint indpakket med en hilsen og lidt godt til ganen – meget lig hvad barberskabet.dk også gør – og som de fleste gør i dag, hvis de vil tages seriøst.

Efter jeg havde fået pakken, gik jeg ind og afmeldte mig abonnementet.

Systemet ‘bagved’, altså hvor jeg styrer min konto og abonnement, er noget bedre udført end hos barberskabet.dk, og generelt virker det en anelse mere ‘færdigt’, deres koncept hos barberklingen.dk.

Velkomstpakke fra barberklingen.dk

Praktisk brug af skraberen

Der var ingen problemer med at komme i gang. Skaftet og bladet er begge meget solide, og jeg var hurtigt i gang.

Skarpheden på bladet er cirka på niveau med min Gillette-skraber, vil jeg vurdere.

Modsat skraberen fra barberskabet.dk, så har denne skraber en ‘næseklinge’ monteret – så man kan komme helt tæt på stubbene under næsen, ved bakkenbarter, på hagen mv.

I forhold til Gillettes skraber, så er næseklingen fra barberklingen.dk enormt skarp og meget effektiv. Der kan man virkelig mærke forskel.

Bladet virker solidt, men det er ikke lige så let at rengøre som Gillettes, da skægresterne sidder ret godt fast. Det kan dog holde til at blive ‘tappet’ mod vasken, når jeg skal have det sidste snavs rystet af.

Holdbarhed

Her blev jeg overrasket – men til den negative side. Efter 14 barberinger fra bladet klar til udskiftning, hvor Gillettes holder ca. 20 barberinger og bladet fra barberskabet.dk holder ca. 19 barberinger. Om det vil være anderledes med en alm. barberskum ved jeg ikke.

Konklusion

Som du kan se i nedenstående sammeligninger, så klarer skraberen fra barberklingen.dk sig generelt lige så godt som Gillettte. På ‘features’ scorer den endda højere pga. den imponerende skarpe næseklinge.

Omvendt trækker det meget ned, at levetiden er så kort, da det i sidste ende giver en dyrere løsning.

barberklingen.dk

Skarphed:5 / 5
Greb:5 / 5
Praktisk brug:3 / 5
Holdbarhed:2 / 5
Features:4 / 5

Gillette Fusion

Skarphed:4 / 5
Greb:4 / 5
Praktisk brug:4 / 5
Holdbarhed:4 / 5
Features:4 / 5