Test af barberskraber fra barberklubben.dk

Efter tidligere at have testet barberskraberen fra barberskabet.dk og barberskraberen fra barberklingen.dk, så er turen denne gang kommet til en skraber fra barberklubben.dk.

Nederst i artiklen finder du en konklusion og sammenligning af alle tre produkter – holdt op imod mine egne, nuværende blade.

Forretningsmodellen er meget lig de to konkurrenters: Man kan få en billig prøvepakke med skraber og et barberblad til 39,-, og så kan man efterfølgende selv bestemme, hvor ofte man vil have nye blade tilsendt.

Konkurrenterne ligger i samme prisleje for en prøvepakke, så her er der ikke den store forskel.

Jeg køber normalt blade fra Gillette – deres Fusion-blade – og dem giver jeg ca. 23,- for pr. stk, når jeg køber stort ind.

For at kunne sammenligne, har jeg i denne test også brugt en barbercreme fra Herban Cowboy.

barberklubben.dk

barberklubben.dk er ligesom de to andre en abonnementsordning, hvor du starter ud med en startpakke til 39,- så du kan teste, om det er noget for dig.

Herefter vælger du, om du vil modtage fire nye barberblade hver 4., 8., 12., eller 16. uge for 119,- pr. sending på 4 blade.

Der er ingen binding og fri fragt, hvilket er normalt for den her type abonnementsordninger.

Jeg modtog startpakken, som var en meget enkel pakke – og så gik jeg ind for lige at sætte mit abonnement på hold.

Systemet, hvor man håndterer sit abonnement er ikke så lækkert som hos barberklingen.dk, men hvis man kan finde rundt, så kan man få udført det, man gerne vil.

barberklubben.dk

Sådan fungerer skraberen

Skraberen er en Gillette Fusion Proglide – dvs. en opdateret version af mine normale blade.

Kvaliteten på skaftet føles som traditionel Gillette – det er fint nok. Bladet er fint skarpt – måske ikke helt på højde med de to fra barberklingen.dk og barberskabet.dk men absolut godkendt.
Den har en ‘næseklinge’ – dvs. en klinge, så man kan nå de små hår/stubbe under næsen – og så har den en ret genial funktion, da selve barberhovedet udover den normale frem-og-tilbage-bevægelse også kan bevæge sig sideværts. Det er smart, for det gør det ret let at komme hele vejen rundt, og det blev jeg faktisk fan af.

Bladet er let at rense, og generelt er det en god oplevelse at bruge skraberen.

Holdbarhed

Her stikker barberklubben.dks skraber virkelig af. Den holdt et godt stykke over 20 barberinger – omkring 25, før den blev markant sløvere, og det er imponerende.

Konklusion

Jeg har sammenholdt skraberen med de andre skrabere, og den klarer sig generelt rigtig godt.

Prisen på 119,- er dog højere end hos de to andre – og ift. hvad jeg kan finde dem til, når jeg køber stort ind på nettet, så er der ikke noget at spare – tværtimod, men hvis du gerne vil undgå at tænke på indkøb, så er ordningen oplagt.

Hvilken type skraber man vælger, er helt op til den enkelte, for de har alle fordele og ulemper. Skraberen fra barberskabet.dk er skarp og holdbar – men har ingen næseklinge og virker skrøbelig. Skraberen fra barberklingen.dk har et fint skaft og er skarp og særdeles skarp på næseklingen, men den holder ikke så længe. Fusion Proglide fra barberklubben.dk er ikke så skarp som de andre, men dens udvidede form for rotation er et stort plus – og så holder den rigtig længe, og min ‘gamle’ Gillette Fusion-blade er en blanding af ovenstående – ikke topscorer på mange områder – men billig.

Jeg håber, du nu er klædt på at vælge den rigtige skraber til dig.

barberklubben.dk

Skarphed:4 / 5
Greb:4 / 5
Praktisk brug:5 / 5
Holdbarhed:5 / 5
Features:5 / 5

barberklingen.dk

Skarphed:5 / 5
Greb:5 / 5
Praktisk brug:3 / 5
Holdbarhed:2 / 5
Features:4 / 5

barberskabet.dk

Skarphed:5 / 5
Greb:4 / 5
Praktisk brug:2 / 5
Holdbarhed:4 / 5
Features:3 / 5

Gillette Fusion

Skarphed:4 / 5
Greb:4 / 5
Praktisk brug:4 / 5
Holdbarhed:4 / 5
Features:4 / 5